У Болохові пройшов літній християнський табір «Любимо Тебе, Господи!»

З 1 по 7 липня у с. Болохів, Голинського протопресвітеріату, при парафії святого Архистратига Михаїла відбувся літній християнський табір «Любимо Тебе, Господи!».

За словами о. Андрія Сімківа, адміністратора храму, у таборі взяло участь 36 дітей, віком від 6 до 13 років.

«Важливим елементом нашого табору була духовна частина. Кожний день розпочинався з Божественної Літургії, відбувалася також інтерактивна катехизація, учасники табору співали релігійні пісні під гітару, і це все перегукувалося з головною темою табору, бо Бог є Любов, а найкраще що можемо зробити ми — це любити Його взаємно», — розповідає священнослужитель.

«Всі діти в таборі примирилися з Господом у Святій Тайні Покаяння, і щоденно на Службі Божій приступали до Святого Причастя. У програмі нашого табору також були цікаві творчі завдання, майстер-класи, естафети, спортивні та настільні ігри. І навіть дощова погода, не змінила веселого настрою в таборі, і в таких обставинах діти зрозуміли, що все, що дає Господь — добре, і це потрібно приймати», — зазначають організатори.

Окрім того, невід’ємною частиною табору були подорожі. Цьогоріч діти відвідали кінотеатр, акваторію, парк атракціонів, також до табору на службовому автомобілі завітали працівники пожежної частини з міста Калуш, які розповіли дітям про особливості своєї роботи. Всі охочі могли спробувати себе у ролі рятувальника.

У таборі діти отримали багато позитивних емоцій, добре і з користю відпочили, устами й серцем промовляли: «Любимо Тебе, Господи!».

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ