У Ямницьку громаду завітав святий Миколай

У понеділок, 19 грудня, у Ямницькій громаді відзначили празник святого Миколая, який завітав на одну із парафій, щоб поділитися радістю та дарунками з дітьми й дорослими.

«Цьогоріч у всіх було, мабуть, єдине і найбажаніше прохання до Чудотворця – щоби якнайшвидше закінчилася війна, настав мир, а українські Захисники повернулися до своїх домівок з перемогою. Попри складний воєнний час, українці не втрачають віру у добро, гуртуються, підтримують одне одного, намагаються у ці темні часи шукати світло, промінь надії на краще», — зазначають на офіційному сайті Ямницької територіальної громади.

Також на офіційному інтернет-ресурсі громади повідомляють:

«Тож завітав Святий Миколай і в Ямницьку територіальну громаду. Діти з нагоди улюбленого свята, подекуди без електроенергії, проте з гарним настроєм провели ряд тематичних заходів у ліцеях, гімназіях, садочку, будинках культури, клубних установах Ямницької ТГ. В кожному закладі дітвора у вузьких колах організувала цікаві виступи з піснями, танцями, сценками та поезією, у яких дякувала Миколаю за його добро».

У день свята, 19 грудня, престольне свято відзначили на парафії Святого Миколая у Ямниці. Святкове богослужіння відвідали сільський голова Роман Крутий, депутат обласної ради Роман Ткач, представники депутатського корпусу громади, парафіяни, жителі та гості села.

Цього дня у храмі святкували празник Святого Миколая. Дійство було особливим: при свічках, ліхтариках і лампадках, адже надворі воєнний час.

«В нас намагаються вкрасти усе, але світло і доброту із сердець наших дітей забрати неможливо. Дякуємо Воїнам Збройних сил України за можливість бути разом з дітьми у храмі», — зазначають священнослужителі святині.