На парафії Кирила і Методія роздали гуманітарну допомогу для потребуючих

У понеділок, 10 квітня, у храмі святих Кирила і Методія, що знаходиться у с. Крихівці, поблизу Івано-Франківська, відбулася роздача гуманітарної допомоги для потребуючих. Також, у перший день Страсного Тижня, у святині лунала особлива молитва.

Цей день став особливим у парафіяльному житті храму, адже відбулася спільна молитва на вервиці, наука для вірних про гріхи та про Таїнство Покаяння.

У часі молінь парафіяни мали нагоду посповідатися, молитися молебень до Ісуса Христа. Крім того, вірні слухали коротке слово про вдячність, а відтак помолилися за жертводавців та благодійників.

Опісля всі присутні у храмі мали можливість отримати продуктові набори, засоби гігієни та одяг.

«Дякую священникам, братам-семінаристам, сестрам монахиням і волонтерам за допомогу у такій святій справі», — висловив вдячність на своїй фейсбук-сторінці о. Йосафат Бойко, ВС, парох храму.

«Протягом часу Великого Посту ми просимо наших вірних, щоби на поминальні богослужіння приносили не просто хліби, а продукти, які довго зберігаються, і з них маємо можливість пакувати продуктові набори для потребуючих родин. Також просимо наших вірних ділитися тим, що мають, бо життя дійсно коротке і треба спішити творити добро. Тим більше, що добрі справи покривають багато гріхів і тому за гріхи треба просити прощення, з них сповідатися і як покуту чинити діла милосердя для тих, хто в потребі», — зазначає о. Йосафат.

Також священнослужитель підкреслює, що це велика Божа благодать, коли Господь Бог дає таку чудову можливість допомогти іншим — це Господь випробовує нас, чи ми вміємо ділитися тим, що маємо. «Кожна така нагода — це особливий момент, особлива увага з боку Господа Бога!», — мовить душпастир.