Висловлюємо співчуття отцю Степану Балагурі та всій родині з приводу смерті його брата Володимира

21 жовтня, після важкої недуги, на 60-му році життя відійшов до Дому Небесного Отця світлої памʼяті п. Володимир Балагура, брат отця Степана Балагури, синкела у справах духовенства та священничих родин Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Владика Микола Семенишин, духовенство та вся Архієпархіальна курія висловлюють щирі співчуття отцю Степану Балагурі та всій його родині з приводу передчасної смерті його брата Володимира, відомого Прикарпатського мецената, підприємця та депутата Івано-Франківської міської ради.

Дорогий отче Степане і вся засмучена родино, у ці дні ми розділяємо Ваш біль разом із Вами. Молимось та віримо, що Милосердний Господь візьме душу новопреставленого слуги Божого Володимира туди, де немає ні болю, ні печалі, але життя безконечне!

Вічная пам’ять!

Розпорядок заупокійних богослужінь:

Неділя, 27 жовтня, 18:00 год — Чин Парастасу.

Понеділок, 28 жовтня, 12:00 год — Чин Похорону.

Похоронні богослужіння відбудуться в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового м. Івано-Франківськ.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ