Прочани з Підпечер та Хом’яківки долучилися до прощі спільнот «Матері в молитві» у Зарваниці

У суботу, 12 жовтня, прочани з парафій Різдва Христового с. Підпечери та св. Архистратига Михаїла с. Хом’яківка, Тисменицького протопресвітеріату, взяли участь у прощі спільнот «Матері в молитві» до Марійського духовного центру, що у Зарваниці.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Роман Шиндирівський, адміністратор парафій.

У цей день до стіп Матері Божої прибули чисельні зібрані прочани та священники з багатьох куточків України.

Розпочалась духовна програма з молитви матерів, опісля якої відбулась Архієрейська Літургія, яку очолив Єпископ-помічник Донецького Екзархату Владика Максим Рябуха у співслужінні Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівської Архієпархії Владики Володимира Фірмана й багатьох священнослужителів.

Після водосвяття і благословення від архієреїв освяченою водою, група прочан з Прикарпаття пройшла Хресною дорогою, де роздумувала над стражданнями Спасителя, а також сенсом страждань людини у час війни.

На завершення поїздки матері мали час на приватну молитву у всіх святинях відпустового центру, просячи Божих ласк для своїх дітей, для Воїнів та всього українського народу.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ