Працівники Карітасу здійснили паломництво до Старуні

Цими днями працівники Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ звершили духовну прощу до Відпустового центру блаженного Симеона Лукача, що у селі Старуня.

Як йдеться у дописі, розпочали паломництво зі спільної молитви Хресної дороги. Це був час для особистих молитов, духовного заглиблення та можливості відчути глибший зв’язок із Богом.

Опісля зійшлися на Божественну Літургію, де усіх об’єднала молитва, яка нагадала про вічні цінності — любов та милосердя до ближнього. На завершення присутніх благословили мощами блаженного Симеона Лукача.

Крім того, о. Володимир Лукашевський, священнослужитель Відпустового центру, виголосив глибоку науку. Під час неї працівники мали можливість замислитися над сенсом життя, значенням любові до ближнього і тим, як віра допомагає знаходити силу та надію у складні моменти життя. Отець Володимир закликав кожного присутнього зміцнювати свій зв’язок із Богом через молитву, добрі справи та турботу про тих, хто потребує допомоги.

«Ми щиро дякуємо Богу за цей час, проведений у спільній молитві, роздумах та духовному збагаченні. Нехай отримані благословення супроводжують усіх у повсякденному житті, надихаючи на добрі справи та зміцнюючи нашу віру», — йдеться у дописі.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ