У храмі Зіслання Святого Духа відбулася молитва у стилі Тезе

У суботу, 5 жовтня, у храмі Зіслання Святого Духа, Центрального протопресвітеріату м.Івано-Франківськ, відбулася молитва у стилі Тезе, у якій взяв участь брат Жан-Даніель з однойменної спільноти. Перед початком молитви відбулася зустріч з Владикою Миколою Семенишиним, Єпископом-помічником Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, який подякував братові за їхню місію та підтримку українського народу.

Про це на своїй сторінці повідомив адміністратор парафії о. Михайло Віхоть.

Як зазначив душпастир, у ці дні він та інші два брати перебувають з місією в Україні, відвідуючи різні міста, зустрічаються з місцевими жителями й моляться разом з ними.

Варто зазначити, що спільнота братів Тезе знаходиться на півдні Франції. Одним із напрямків їхнього служіння є організація зустрічей молоді.

У своєму слові до присутніх у храмі брат Жан Даніель відзначив, що у їхній спільноті постійно пам’ятають про Україну і моляться за неї, а пісня-молитва «Славіте всі народи» українською мовою звучить у багатьох країнах світу, зокрема і в Південній Кореї, де брат проживає вже третій рік.

«Дякую всім, хто долучився до організації та участі у молитовному заході, зокрема молодіжному хору “Осанна” та його керівниці п. Любі Терлецькій, голові Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Тарасу Дзяйлу, священникам храму Зіслання Святого Духа та всім, хто взяв участь у молитві», — висловив вдячність о. Михайло.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ