Працівники курії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ доєдналися до Дня молитви і посту за мир у світі

На заклик Папи Франциска, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав звернувся до вірних із проханням провести понеділок, 7 жовтня, у молитві, пості й покуті за мир в Україні та цілому світі. До ініціативи доєдналися й працівники курії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Цього дня працівники різних відділів Архієпархії зібралися у каплиці, щоб просити у Господа заступництва для українського народу в часі кровопролитної війни, яку російський агресор приніс на мирну українську землю. Зокрема присутні молилися за українських Захисників і Захисниць, які щодня мужньо боронять незалежність нашої держави на фронті.

Урочисте моління очолив о. Микола Шиманський, керівник проєктного відділу, у співслужінні священнослужителів Архієпархії.

Звертаючись до зібраних працівників архієпархіального управління, душпастир наголосив, що ми втомилися не від війни, а від щоденних похоронів найкращих синів і дочок нашої Батьківщини.

«Молімося, щоб Господь оберігав кожного з нас, особливо наших Захисників і Захисниць, робив їх мужніми і відважними, оберігав від смертельних ран і нападів ворогів. Просимо, щоб під Його заступництвом ми були стійкими й перемогли ворога. Стараймося кожного дня згадувати про це у своїх приватних молитвах», — мовив о. Микола.

Завершилося молитовне дійство виконанням духовного гімну України «Боже Великий, Єдиний».

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ