Команда духовенства Івано-Франківської Архієпархії взяла участь у турнірі з мініфутболу у Чернівцях

Футбольна команда священників Івано-Франківської Архієпархії разом з Владикою Миколою Семенишиним, Єпископом-помічником Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, взяла участь в IX турнірі з мініфутболу, організованого Відділом душпастирства спорту УГКЦ. Цього року футбольне свято відбулося у серці Буковини — м. Чернівці. 

У змаганнях взяли участь священники з 10-ти греко-католицьких Архієпархій та Єпархій. Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповів о. Віталій Сенько, учасник турніру.

Після трьох поспіль перемог у даному футбольному змаганні, що відбувається щорічно, цього разу наша команда привезла з Буковинського краю бронзові медалі, посівши почесне III місце. 

Також відзначимо, що кращим гравцем турніру було визнано учасника команди нашої Архієпархії, ним став о. Назарій Касій.

Цей унікальний захід показав, що священство не обмежується лише духовними справами, але включає активний спосіб життя і здорову конкуренцію. Футбольне поле стало місцем єдності та підтримки серед учасників, адже основною метою змагань було зміцнення братських зв’язків.

Турнір розпочався з Божественної Літургії у Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці, після чого відбувся подячний молебень перед чудотворною іконою «Надія Безнадійних», який очолив Владика Йосафат Мощич, Єпарх Чернівецький.

Команди змагалися у трьох групах. До півфіналу вийшли представники Львівської, Івано-Франківської Архієпархій, Сокальсько-Жовківської Єпархії та Мукачівської Греко-Католицької Єпархії. 

У фіналі змагалися команди Мукачівської та Сокальсько-Жовківської Єпархій, яка стала чемпіоном турніру.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ