Для родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічі

Ще з березня 2024 року о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, щомісяця проводить духовні зустрічі з матерями й батьками полеглих Героїв.

«Це безцінна праця, яка допомагає відчувати себе в колі підтримки, де точно вас розуміють і приймуть, вислухають і обіймуть. Душпастир ретельно готується до кожної зустрічі й батьки приходять зі своїми думками, а йдуть з зустрічі з новими емоціями», — про це інформують на фейсбук-сторінці «Родини загиблих захисників і захисниць ІФ».

Спільно з о. Ярославом відбулися духовні поїздки у с. Олешів, Тлумацької громади, с. Страдч, Львівської області, а у планах спільноти ще багато інших цікавих поїздок.

Перші зустрічі відбувалися за сприяння Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, а далі вони проводяться як служіння тих, хто це організовує.

«Вчора ми зробили неординарну і дуже цікаву прогулянку парком з сертифікованим інструктором п. Анною Федьків з палицями для скандинавської ходьби, після якої о. Ярослав пригощав смачним чаєм, а розмова була справді душевною і невимушеною. Щиро сподіваємося на підтримку і залучення меценатів, для продовження цієї надзвичайно важливої роботи», — йдеться у дописі.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ