Франківські мальтійці зустрілися із Блаженнішим Святославом у Румунії

Дорогою з Міжнародних змагань волонтерів-рятувальників, які проходили у Румунії, на запрошення отця-вікарія Мармароського протопресвітеріату о. Василя Колопельника, волонтери Мальтійської служби допомоги мали нагоду зустрітися з Блаженнішим Святославом, Отцем і Главою Української Греко-Католицької Церкви.

Цього дня, як ми інформували раніше, із Главою Церкви Архієрейську Божественну Літургію у храмі Пресвятої Трійці (с. Кречунешт, Румунія) співслужив голова Пасторально-міграційного відділу Української Греко-Католицької Церкви Владика Степан Сус і священники вікаріату.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ — «Ви були втратили все, але не втратили найважливішого скарбу — вашої віри в Бога», — Глава УГКЦ до української громади в Румунії

Під час зустрічі Блаженніший Святослав уділив архієрейське благословення мальтійським волонтерам та підкреслив важливість їхньої місії у допомозі тим, хто потребує підтримки. Мальтійці поділилися своїми проєктами та ініціативами, спрямованими на допомогу нужденним в Україні, особливо у цей складний час.

«Ця зустріч ще раз засвідчила незвідані шляхи Господні, які приводять нас до важливих людей і подій, що надихають на нові звершення та співпрацю задля спільного служіння», — йдеться у повідомленні на сторінці благодійної організації.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ