Спеціалісти «Клініки святого Луки» проходять навчання в італійській клініці

У рамках проєкту «Health care for safety and rehabilitation» 27/UCR/012832 команда фізичних терапевтів, ерготерапевтів та лікарів фізичної й реабілітаційної медицини Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки» та медичного центру «Neuro Global» має унікальну можливість продовжувати удосконалювати свої знання та навички у провідній італійській клініці IRCCS Sacro Cuore Don Calabria.

Дану ініціативу Івано-Франківська Архієпархія втілює за фінансування Італійської Агенції з питань Співробітництва в галузі Розвитку (AICS) у співпраці з італійськими організаціями Focsiv, Missione Calcutta, FAV.

Третю навчальну групу з фізичних терапевтів, ерготерапевтів очолюють медична директорка Клініки п. Руслана Іваночко та завідувачка реабілітаційного відділення п. Ірина Лопушанська. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці медзакладу.

Першочергово варто відзначити наскільки важливим є сучасне роботизоване обладнання для реабілітації верхніх та нижніх кінцівок, мобільні підйомники та інші технологічні інновації — це те, що дозволяє пацієнтам швидше повертатися до повноцінного життя. Вдосконалене обладнання не лише полегшує процес відновлення, але й відкриває нові можливості для ефективного лікування та підтримки.

«У “Клініці святого Луки” ми прагнемо забезпечити наших пацієнтів найкращими умовами для одужання!» — зазначає адміністрація медичного закладу.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ