«Лікар-християнин»: У Калуші відбулася духовна розмова з медиками

У Калуській громаді триває проща до Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці Гошівської. У рамках цієї знаменної події організатори передбачили ряд цікавих зустрічей з духовними авторитетами.

З цієї нагоди перший захід відбувся у вівторок, 10 вересня, у Калуській центральній районній лікарні. Представники закладів охорони здоров’я Калуської громади прибули на зустріч зі священником — о. Ігорем Бойком, доктором морального богослов’я, кандидатом філософських наук зі спеціальності «Етика», ректором Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці Калуської міської ради.

Він є автором численних наукових публікацій на морально-етичні теми, а також книг «Біоетика, скрипти для студентів», «Сто питань на інтимні теми».

Почесний гість прочитав авдиторії надзвичайно цікаву, актуальну живу лекцію на тему «Лікар-християнин». Фахово поданий досвідченим лектором матеріал викликав у калуських медиків щире зацікавлення і переріс у жваву дружню бесіду.

Наступною у рамках прощі буде зустріч депутатів міської ради та працівників виконавчого комітету з відомим громадським діячем, колишнім дисидентом і політв’язнем, філософом Мирославом Мариновичем.

А завершальною стане зустріч-лекція педагогів Калуської громади з керівником Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання о. Петром Майбою.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ