Першопричасники села Радча здійснили поїздку до Маріямполя

Вже стало доброю традицією для першопричасників парафії Покрови Божої Матері с. Радча щороку підкріплювати це чудове свято цікавою поїздкою.

З ініціативи пароха о. Зіновія Каська цьогорічні третьокласники разом з о. Іваном Луцишином вирушили до красивого та особливого місця, в якому ще досі не були — до Біблійного саду, що Маріямполі.

«У місцевому храмі учні взяли участь у Літургії, приступили до Святих Тайн. Опісля цього діти, які вже багато чули та знали про біблійний сад з мультфільмів та Біблії, мали можливість побачити та відчути цю незрівнянну красу, створену Богом», — розповідає п. Юлія Луцишин.

Парох о. Роман Дзюбак розповів історію чудотворної ікони, що знаходиться у їхньому храмі, провів екскурсію в унікальному саду, під час якої цікаво розповів про кожне дерево, що росте тут.

На завершення всі учасники заїхали на майстер-клас з приготування піци у пекарню “Ключ до Неба” БФ “Карітас-Тустань”, де їх радо зустрів очільник благодійної організації о. Михайло Яблонь і розповів про діяльність закладу.

За словами дітей, приготовлена власноруч піца надзвичайно смакувала!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ