Анонс! Серпневі чування у Старуні очолить Владика Володимир Фірман

У четвер, 29 серпня, у Відпустовому центрі блаженного Симеона Лукача, що у селі Старуня, як і щомісяця, відбудуться молитовні чування. Цього разу моління очолить Владика Володимир Фірман, Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської Архієпархії УГКЦ.

«Паломники прибувають до відпустових місць, аби відчути спільність у своїй довірі до Господа та покладання усіх наших турбот до Його рук. Запрошуємо побути разом у дивовижній присутності нашого Бога і брати приклад з  блаженного священномученика, який попри складні обставини свого життя залишався вірним Господу та нашій Церкві до кінця», — йдеться на фейсбук-сторінці Відпустового центру.

Програма чувань:

18:00 — Вечірня

18:40 — Наука Владики Володимира

19:10 — Молитви на оздоровлення, благословення мощами блаженного Симеона Лукача

19:20 — Молебень до блаженного Симеона Лукача (під час молебню вірні підходять до ікони, священники помазують освяченим єлеєм)

19:40 — Наука Владики Володимира

20:00 — Архієрейська Божественна Літургія

21:30 — Завершення чувань. Молитва відпусту, посвячення речей релігійного вжитку, благословення свяченою водою

«Нехай цей час буде можливістю зосередитися на розмові з Богом, пороздумувати про Його дію у щоденності, адже тільки в Ньому знаходимо справжній мир. Бог потребує цілого нашого серця, яке ми наповнимо молитвою, любов’ю та вдячністю нашому Творцеві», — додають організатори.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ