«Родина у Христі»: у Томашівцях провели дитячий літній табір

У період з 12 по 14 серпня у парафії Введення у храм Пресвятої Діви Марії, що у селі Томашівці, Войнилівського протопресвітеріату, відбувся табір «Веселі канікули з Богом», який мав назву «Родина у Христі».

Упродовж трьох днів близько 40 дітей під опікою о. Івана Ребеги, їмості Юлії Ребеги та місцевих аніматорів весело проводили час і щиро молилися до Бога.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомили організатори табору.

Метою «Веселих канікул з Богом» було зібрати дітлахів у родинному церковному колі, розповісти про Бога в цікавих історіях, веселих сценках, іграх.

Всіх учасників табору єднала щоденна свята Літургія та спільне виконання пісні «Ми є родина у Христі».

Програма табору була складена так, щоб діти могли відпочити не тільки духовно, а й фізично. Організатори проводили з дітками цікаві логічні й спортивні квести, творчі майстер-класи, а також навчали нових танців та пісень.

«Родзинкою табору стала гавайська вечірка та запалювання ватри. Діти танцювали запальні танці, грали веселі командні ігри, співали пісень, а також ласували смачненькими фруктами, солодощами та напоями», — розповідають аніматори.

Табір завершився спільною молитвою та «іскрою любові».

«Дякуємо усім, хто своєю доброю справою, молитвою, щирою та ревною працею долучився до проведення табору «Родина у Христі». Дякуємо нашим військовим за можливість проводити такі табори для наших діточок. Молимося за наше військо, за справедливий мир і за перемогу! “Веселі канікули з Богом” — це радісний час, який залишає дітям знання про Бога та багато приємних емоцій!» — зазначають організатори.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ