«GPS: Як знайти Ісуса»: у одній з калуських парафій відбувся дитячий табір

З 5 по 10 серпня при парафії святого Андрія Первозванного, що у м. Калуш, однойменного протопресвітеріату, відбулася третя зміна табору «Веселі канікули з Богом», який мав назву «GPS: Як знайти Ісуса».

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Мар’ян Борачок, сотрудник парафії.

Табір відбувався під проводом адміністратора парафії — о. Миколи Крушеца.

Протягом п’яти днів діти брали участь у захопливих катехизаціях, які допомагали їм знайти шлях до Ісуса через такі поняття як прощення, радість, зустріч, молитва та милосердя у прикладах та в житті святих.

Як зазначили організатори табору, це дало можливість розмірковувати над важливими життєвими цінностями, такими як віра, оптимізм, довіра, самостійність, свобода, відповідальність, людяність, дружба, порядність, чесність і вміння прощати.

«Щодня діти мали різне дозвілля: майстер-класи, терапія з іграшкою, яку проводив психолог, відвідування басейну в “Акваторії”, різні ігри й водний день із рятувальниками ДСНС», — розповіли аніматори табору.

Кожного дня юні учасники спільно молилися співану вервицю за українських Захисників та Захисниць.

Загалом понад 150 діток відпочили та оздоровились у громаді.

«В останній день літнього сезону ми запросили усіх учасників, щоб посмакувати піцою від організації HopeFull. Ми щиро вдячні Богові та нашим Воїнам за можливість чудово провести літні табори. Також дякуємо адміністраторам та працівникам комплексу “Акваторія” за гостинність і чудову атмосферу протягом цього періоду», — висловили вдячність організатори дитячих розваг.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ