Кількадесят парафіян Ямниці здійснили паломництво до Зарваниці

Нещодавно кількадесят вірних храму св. Миколая, що у с. Ямниця, Єзупільського протопресвітеріату, взяли участь у парафіяльній прощі до Марійського відпустового центру у Зарваниці.

Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповів о. Ярослав Рожак, сотрудник парафії, який здійснював духовний супровід для 85 парафіян у часі прощі.

У часі прощі прочани мали нагоду молитися на Божественній Літургії, а також приступити до Таїнств Сповіді та Пресвятої Євхаристії.

У програму прощі також ввійшла Хресна дорога, під час якої паломники разом з о. Ярославом роздумували на страстями Христовими.

Також молільники припали до стіп Зарваницької чудотворної ікони Матері Божої, випрошуючи у Пресвятої Діви Марії перемоги та миру в нашій Батьківщині.

«Зарваниця — це місце, куди хочеться повертатися знову і знову. Спокій душі, радість серця, розмова з Небесною Мамою — так можна описати емоції, які переповнюють людину, яка приїжджає до Зарваниці. Адже тут шепіт молитов звучить особливо, кроки карбуються легко, а серце переповнюють відчуття спокою, умиротворення та незримої Божої присутності», — йдеться у повідомленні.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ