Пенітенціарії та в’язні в Івано-Франківську вшанували свято Переображення Господнього

У вівторок, 6 серпня, в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 відбулася спільна молитва з нагоди празника Переображення Господнього. Службу Божу для осіб позбавлених волі відслужив о. Арсен Панчак, в’язничний капелан та сотрудник храму Зіслання Святого Духа, Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківськ.

У Божественній Літургії взяли участь засуджені відділення господарського обслуговування та ув’язнені жінки. Опісля моління відбулося освячення первоплодів для в’язнів.

Згодом на подвір’ї установи, де розташована молитовна каплиця, відбулося освячення первоплодів і для працівників установи. З нагоди свята о. Арсен привітав пенітенціаріїв та побажав їм щодня шукати переображення власної душі через спілкування з Богом і приносити щедрі плоди життя у вірі.

«Дякуємо усім волонтерам, зокрема представникам мирянського чину ЧСВВ, а також Апостольству Матері Божої Покровительки Доброї Смерті, що діє у парафії Царя Христа, Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, за сприяння у придбанні фруктів для засуджених. Фрукти для в’язнів було передано також від вірних парафії Зіслання Святого Духа. Нехай Господь щедро благословить усіх доброчинців!» — зазначає інформаційний центр парафії Зіслання Святого Духа.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ