Карітас закликає долучитися до щорічної акції «Перший портфелик»

Вже 21 рік поспіль Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ разом з небайдужими людьми дбає про те, щоб кожна потребуюча дитина пішла у перший клас, маючи новеньке шкільне приладдя.

Портфелики та сертифікати на канцтовари цьогоріч отримають діти з Івано-Франківського та Калуського районів. Про це розповідають на сторінці благодійної організації.

У планах охопити понад 600 дітей, місцевих жителів та ВПО, які належать до наступних категорій: діти-сироти; діти, позбавлені батьківської опіки; діти з інвалідністю; діти з багатодітних, малозабезпечених сімей; діти, батьки яких загинули в зоні бойових дій; діти, батьки яких зникли безвісти; діти, батьки яких перебувають у полоні; діти, батьки яких померли після повернення із зони бойових дій.

З метою збору коштів на акцію, запрошуємо діток віком 6-12 років на безкоштовні майстер-класи! 

У п’ятницю, 2 серпня, будуть малювати, виготовляти різноманітні вироби, створювати пташок з паперу та ниток. Також будуть ігри та інші не менш цікаві розваги.

Захід відбудеться за адресою: майдан Шептицького, 22.

Час проведення — 15:00-17:00 год.

Майстер-клас відбуватиметься й у неділю, 4 серпня. На діток чекає аквагрим, вироби з повітряного пластиліну та інші творчі активності.

Чекаємо за адресою: міський парк ім. Тараса Шевченка (поблизу головної сцени).

Час проведення — 16:00-18:00 год.

Під час творчих занять буде можливість підтримати майбутніх першачків благодійною пожертвою. Крім того, кожен зможе придбати шкільні наліпки, кошти з яких також підуть на укомплектування портфеликів та сертифікати на канцтовари.

Щоб допомогти якомога більшій кількості дітей, закликаємо усіх небайдужих долучитися до акції: 

—    картковий рахунок ПриватБанк 4246 0010 3055 6405

— розрахунковий рахунок у ПриватБанк UA923052990000026007025516100

Призначення платежу: Благодійна пожертва

Подарувати дітям радість першого дня у школі можна й іншим способом: принести шкільне приладдя або ж кошти до приймальні Карітасу Івано-Франківськ за адресою: вул. Лесі Українки, 1.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ