«Воїни Христові»: у Тисмениці відбувся літній табір для дітей

У період з 22 по 28 липня при парафії святого Архистратига Михаїла, що у м. Тисмениця, відбувся 4-ий дитячий літній табір «Веселі канікули з Богом». У часі заходу діти й аніматори провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомила п. Ілона Верней.

Цьогоріч табір проходив під назвою «Воїни Христові» та був присвячений 20-річчю від заснування парафії. Учасниками табору стали понад пів сотні дітей.

Молодь й дітвора мали нагоду пригадати про катехизмові правди, а також більше дізнатися про ангелів.

Для кожної дитини аніматори підготували папку-молитовник з текстом Служби Божої, щоб діти мати змогу вчитися співати частини Літургії й християнські пісні.

Окрім того, у програмі табору дітей чекало веселе дозвілля — водні ігри, квести, банси, а також поїздка у Погінський монастир.

«Під час таборових днів не могли оминути також і Воїнів, які стоять на захисті України, а тому щодня молилися вервицю в намірі за наших Захисників. У п’ятницю разом представниками влади та сім’ями загиблих відслужили панахиду за душами померлих Героїв», — розповідає парох о. Роман Микієвич, протопресвітер Тисменицький.

Також для дітей організували майстер-клас з виготовлення свічок з вощини.

На завершення табору учасники провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, на якому діти продавали виготовлені свічки й домашню випічку. Збірка триватиме до свята Преображенння Господнього.

«Нехай Господь благословить жертводавців та усіх причетних до організації та проведення літного табору», — йдеться у повідомленні.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ