«Веселі канікули з Богом» пройшли у м. Долина

Нещодавно у парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що в старій частині міста Долина, відбувся дитячий літній табір «Веселі канікули з Богом».

Він відбувався з ініціативи протопресвітера Долинського о. Зореслава–Івана Котовича. Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповіла п. Вероніка Яблонь.

Тема табору — Ісус вчора, сьогодні й завжди.

Впродовж тижня діти мали можливість молитися молебень до Христа Людинолюбця, подячну вервицю та слухати кожного дня тематичні катехизації про найважливіші події з життя Ісуса Христа.

«Протягом семи днів маленькі таборята не лише духовно зростали, але й брали участь у бансах, іграх, змаганнях, конкурсах, шоу «Найрозумніший», сценках, водних іграх, майстер-класах. Особливістю табору було те, що дітки мали цікаві заняття англійської мови, де також вивчали Біблію в ігровій формі», — розповідають організатори.

На завершення табору аніматори з дітьми підготували невеличкий концерт, а ще разом з батьками танцювали банси.

Також учасники отримали памʼятні листівки зі спільними  фотографіями та молитвою на згадку.   

Опісля парох о. Зореслав-Іван Котович подякував о. Олегу Мацьківу,  головним аніматорам бр. Василю Угринчуку за катехизації та п. Вероніці Яблонь за заняття іноземної мови, всім аніматорам і помічникам за допомогу в організації парафіяльного табору, а також жертводавцям за солодкі дарунки діткам.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ