Для дітей парафії святого Йосифа Обручника провели виїзний табір у Зарваниці

У період з 22 по 28 липня, для дітей парафії святого Йосифа Обручника, Східного протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, провели виїзний табір у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Протягом цього тижня учасники крокували «Слідами Богородиці» та дізнавалися про місця в Україні та світі, де Вона об’являлась.

Організували відпочинкові дні для діток сотрудник храму о. Микола Полоз разом з парафіяльними аніматорами спільноти «Ковчег», які супроводжували дітей протягом табору.

Щодня діти брали участь у цікавих заняттях, із задоволенням вивчали пісні під гітару, танцювали запальні банси, грали «Велику гру», працювали у групах та відвідали купіль святої Анни.

Однак найважливішою була щоденна Літургія, під час якої кожен мав можливість прийняти Ісуса до свого серця, щоб таким чином ставати щораз ближчим до Бога та довіряти Йому. Також учасники молилися вервицю, адорацію та Хресну дорогу.

«У цей тиждень ми по-особливому відчули любов Богородиці, Вона торкнулася до серця кожного й наповнила його миром, радістю та любовʼю, щоб ми ділилися ними з людьми, які поряд», — розповідає аніматорка Ірина Борзова, голова парафіяльної молодіжної спільноти «Ковчег».

«Насправді крокувати слідом за Богородицею та Ісусом не важко, просто потрібно віддати своє життя в Їхні руки і ніколи не втрачати цю стежинку, а Вони вже нас поведуть цією неймовірною дорогою й подарують приємні несподіванки протягом нашої життєвої мандрівки», — додають організатори.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ