У парафії села Стратин відбулися «Веселі канікули з Богом»

З 1 по 7 липня у парафії Покрови Пресвятої Богородиці села Стратин, Рогатинського протопресвітеріату, відбувся літній дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом». Цьогоріч у ньому взяли участь 45 дітей з Івано-Франківщини та Львівщини.

Кожний день табору розпочинався зі спільної Божественної Літургії, на якій діти заносили до Господа молитви за мир, припинення війни, за всіх Захисників та Захисниць і тих, хто постраждав внаслідок російської агресії.

«Протягом дня малеча активно брала участь у квестах та конкурсах, слухала катехитичні науки, смачно обідала, а на завершення дня діти молилися вервичку. Також всі охочі мали можливість приступити до Тайни Покаяння», — розповідає о. Борис Левітан, адміністратор парафії.

Насамкінець дня проводили водні ігри, на які діти чекали з нетерпінням. Завершився семиденний табір у неділю спільною Літургією та солодким столом для всіх присутніх.

«Висловлюємо щиру подяку адміністратору парафії о. Борису Левітану, а також аніматорам, кухарям і всім жертводавцям, без яких даний табір було б неможливо провести. Просимо Бога і віримо, що наступний табір пройде під мирним українським небом», — дякують організатори.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ