«Ми сильні, бо ми — з Богом»: у Підгір’ї відбувся літній християнський табір

У період із 3 по 7 липня вже вдруге при храмі Різдва Христового та церкві св. Миколая, що у с. Підгір’я, Богородчанського протопресвітеріату, проходив християнський табір «Веселі канікули з Богом 2024», у якому взяли участь близько 80 дітей.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Микола Фреїшин, парох храмів.

«Канікули з Богом – це подвійно радісний час, адже у ці дні діти змогли поринути в атмосферу радості, духовного зростання та спільного відпочинку», — розповідає о. Микола.

Щодня на учасників табору чекали ранішні молитви разом зі священником, а відтак різноманітні заняття: пісні, банси, конкурси, квести, естафети.

Також для дітей проводили катехизації, під час яких вони черпали знання про основи християнської віри, обговорювали важливі моральні та духовні питання.

Незабутньою стала цікава і пізнавальна зустріч дітей з фахівцями державної пожежно-рятувальної частини № 4 селища Богородчани.

Рятувальники розповіли дітям про елементарні правила пожежної безпеки, а також навчали як діяти та куди звертатися у випадку виявлення пожежі. Вогнеборці також показали вміст пожежної автоцистерни та розказали про специфіку роботи рятувальників.

«Щиро дякуємо Богові, який рясно благословив наших дітей, а також нашим славним ЗСУ за мирне небо над головами наших діточок, благодійникам, аніматорам, батькам, діточкам і всім, хто був причетний до організації табору. Разом молимося за наше відважне військо та віримо, що наступний рік буде роком перемоги, миру та спокою», — йдеться у повідомленні.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ