У храмі Вознесіння Христового с. Підпечери урочисто відзначили храмовий празник

У четвер, 13 червня, у храмі Вознесіння Христового, що у с. Підпечери, Тисменицького протопресвітеріату, відбулось відзначення престольного празника.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Роман Шиндирівський.

Храмовому святу передували триденні реколекції, які провів о. Григорій Джала, МЗСАА.

Варто зазначити, що священнослужитель привіз на реколекції благодатну ікону «Джерело милосердя», перед якою вірні випрошували ласк у Господа й заступництва Пресвятої Богородиці.

У часі реколекцій проповідник наголошував на темі молитви, наводячи у приклад притчі про митаря та фарисея, а також про жінку-самарянку.

Беручи участь у різноманітних богослужіннях, розважаннях, науках, Святих Таїнствах Покаяння та Євхаристії, вірні духовно готувалися до парафіяльного торжества.

У день празника Вознесіння Господнього, відбулась Божественна Літургія, яку очолив о. Григорій Джала у співслужінні адміністратора парафії о. Романа Шиндирівського та запрошених душпастирів Івано-Франківської Архієпархії — о. Юрія Прилепського й о. Миколи Долішнього.

Пізніше на церковному подвір’ї душпастирі звершили Чин водосвяття, а згодом поблагословили водою всіх вірних. На завершення відбувся благодійний ярмарок на підтримку українських військовослужбовців.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ