У Львові пройшов II блок духовно-психологічної віднови для медиків з Прикарпаття

Нещодавно завершився II блок духовно-психологічної віднови для 25 медиків з Івано-Франківщини. У заході також взяли участь медпрацівники Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки».

За словами організаторів, цей день був насичений словами щирої вдячності та надією на можливі наступні зустрічі такого формату.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці Комісії УГКЦ у справах охорони здоров’я.

Духівником групи став о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Програма складалася із:

– Божественної Літургії

– Лекції «Життя з дієтою, чи без неї» від Андріани Гайдук, доцента кафедри пропедевтики внутрішньої медицини ЛНМУ ім. Данила Галицького

– Лекції «Ціннісний вимір майбутнього світового порядку після війни» від Юрія Підлісного, доктора філософії, викладача УКУ

Потім учасники блоку заповнили форму-опитування щодо участі. Виходячи із відповідей, організатори зрозуміли, що молячись та слухаючи лекції, медики змогли відновитися і навчилися запобігати емоційному вигорянню.

У часі віднови присутні домовились створити на Прикарпатті лікарське католицьке товариство. Вони також обговорили перші кроки, які можуть робити спільно. Окрім відпочинку медики дізнались багато нового, зокрема про українських дисидентів родом з Франківщини.

Своєю чергою, Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я дякує жертводавцям за можливість допомагати тим, хто на передовій медичного тилу.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ