При парафії Богоявлення Господнього заснували раду Лицарів Колумба

Нещодавно у храмі Богоявлення Господнього, Північного протопресвітеріату, що у м. Івано-Франківськ, відбулося храмове свято, опісля якого при парафії заснували нову раду Лицарів Колумба.

Про це інформують на сторінці Лицарів Колумба Івано-Франківської Митрополії УГКЦ.

На храмовий празник зібралися вірні храму, духовенство, представники влади, учасники братерської організації чоловіків-католиків «Лицарі Колумба Івано-Франківської Митрополії УГКЦ» та запрошені гості.

Урочисті моління розпочалися святковою Божественною Літургією, яку очолив о. Михайло Віхоть, адміністратор храму Зіслання Святого Духа м. Івано-Франківськ, у співслужінні пароха храму о. Зеновія Слоїка та запрошених священнослужителів Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після богослужіння відбулося заснування осередку Лицарів Колумба при парафії, а також урочиста церемонія прийняття нових учасників і надання їм ступенів благодійності, єдності та братерства. Церемонію очолив регіональний делегат Лицарів Колумба в Івано-Франківській Митрополії УГКЦ п. Мирослав Мазур.

Під час складання присяги у Лицарів запитали, чи готові вони жити згідно з вірою і принципами моралі, яких навчає Католицька Церква, а вони тричі підтвердили своє рішення, мовивши: «Так!»

«Щиро вітаємо парафіян церкви  Богоявлення Господнього в Івано-Франківську з храмовим празником та заснуванням Ради Лицарів Колумба! Нехай Господь провадить в служінні згідно принципів благодійності, єдності та братерства на славу Божу!», — побажали Лицарі Колумба усім присутнім на завершення.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ