Комісія у справах освіти та виховання запрошує вчителів на навчання

Комісія у справах освіти та виховання Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ запрошує вчителів християнської етики та інших дисциплін до «Школи ресурсного зростання педагогів», що триватиме з 26 по 28 січня 2024 року. Тема зустрічей: «Технології збереження психічного здоров’я та плекання резильєнтності».

Менторами стануть о. Йосафат Фітель,ЧСВВ та п. Мирослава Кулеша-Любінець,кандидатка психологічних наук і доцентка кафедри клінічної та реабілітаційної психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Тривалість тренінгів — 30 годин (1 кредит ЄКТС).

Місце проведення: реколекційний дім отців-редемптористів, вул. В. Івасюка,48, м. Івано-Франківськ.

Для участі обов’язково потрібно  до 20 січня 2024р. зареєструватися за покликанням https://docs.google.com/…/1FZxsSaPXM0gKdLj7WIGpaDD…/edit

«Війна змусила нас покинути звичне життя і показала потребу адаптуватися до нових умов. Однак ні діти, ні вчителі не готові до таких викликів, які зараз є в країні. Відповідно Україна потребує впровадження багатьох змін. Нам потрібні психологічно адаптовані педагоги, які можуть працювати з дітьми в кризових ситуаціях», — пишуть на фейсбук-сторінці Комісії у справах освіти та виховання.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ