Спільнота «Матері в молитві» звершила паломництво до Старуні

6 жовтня, у першу п’ятницю місяця, відбулася проща спільноти «Матері в молитві» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ до Відпустового центру блаженного священномученика Симеона Лукача в Старуні.

Учасниці спільноти взяли участь у молитві Хресної дороги та мали нагоду долучитися до Божественної Літургії, яку очолив о. Іван Жук та запрошені душпастирі Івано-Франківської Архієпархії. Зокрема, послухали проповідь, яку виголосив о. Іван, про це зазначають на сайті спільноти.

«Мали можливість просити дару здоров‘я через особливі молитви, які провів о. Іван Жук, отримати благословення мощами блаженного священномученика Симеона Лукача, миропомазання та освячення водою», — пишуть учасниці спільноти.

За словами матерів, приємною несподіванкою була презентація фільму “Симеон Лукач: шлях, що триває”: «Під час перегляду фільму ми дізналися цікаві факти з життя та священничого служіння блаженного Симеона Лукача, а також подробиці створення й розвитку Відпустового центру».

«Ми дякуємо Богові за чудовий молитовний вечір, вдячні всім матерям, хто мав можливість помолитися разом із нами, дякуємо всім, хто молився в цей час вдома, приватно», — зазначають паломниці.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ