У Крилосі відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

У свято Покрови Пресвятої  Богородиці, День Захисників України, День українського козацтва та 81-ої річниці створення Української Повстанської Армії у відпустовому місці Крилосі відбувся черговий благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

Парафіяни та гості мали змогу посмакувати випічку, десерти та різні напої й придбати вироби ручної роботи. Ініціатором благодійного ярмарку є волонтерська спільнота «Крилос Новітній», учасники якої прикрасили дійство чудовою картою України, яку вони власноруч зробили з мілітарних сіток. Про це інформують на фейсбук-сторінці відпустового місця.

Після Божественної Літургії за доброю традицією віряни вирушили на символічну могилу Воїнів ОУН-УПА, де всі спільно молились панахиду за полеглими Воїнами, які віддали своє життя за незалежність України.

За словами організаторів, на ярмарку було зібрано 64 125 грн. 59 025 грн з яких було передано для 75 батальйону 102 бригади, де служать мешканці Крилоса та багато галичан. 5 100 грн благодійники надали пораненому Воїну Воробчаку Василю, який знаходиться в лікарні.

«Дякуємо всім, хто долучився до спільної молитви та цього благодійного ярмарку. Нехай Пресвята Богородиця покриває своїм Покровом наших Захисників та усіх людей доброї волі, які допомагають нашим Воїнам», — йдеться у дописі.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ