«Матері у молитві» здійснили прощу до Старуні

У п’ятницю, 1 вересня, у перший день нового церковного року, у Відпустовому центрі блаженного священномученика Симеона Лукача, що у селі Старуня, Богородчанського протопресвітеріату, відбулася проща спільноти «Матері у молитві».

На вечірню молитовну програму до Відпустового центру з‘їхалося близько трьох сотень прочан. Про це інформують на фейсбук-сторінці відпустового місця.

Спершу священники та вірні молилися Хресну дорогу, яку провадив о. Михайло Брик, роздумуючи над стражданнями нашого Спасителя. Текст цих розважань написав о. Франциск Бляхніцький – Слуга Божий, польський римсько-католицький священник, засновник Руху Світло-Життя, ініціатор спільнот богопосвяченого життя: жіночої – Інституту Непорочної Матері Церкви i чоловічої – Спільноти Христа Слуги, а також священицького товариства Унія Священників Христа Слуги.

Опісля в храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці розпочалася Божественна Літургія, яку очолив о. Іван Жук. Йому співслужили священнослужителі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Роздумуючи над Божим словом, о. Іван закликав черпати з щедрих Божих ласк, які Господь дуже рясно сіє в нашому житті.

Насамкінець Літургії душпастир прочитав молитви на оздоровлення та поблагословив присутніх мощами блаженного священномученика Симеона Лукача.

Завершився молитовний вечір суплікацією, під час якої усі присутні мали нагоду прославляти Євхаристійного Христа.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ